Over

Hoi! Leuk dat je deze blog bezoekt.

In juni 2020 ben ik deze blog begonnen. Dit was midden in de corona crisis en daarnaast gebeurden er dingen waar ik verdrietig van werd. Ik kreeg de behoefte om van me af te schrijven en dan vooral over dingen waar ik van kan genieten en blij van word. Juist in deze tijd wil ik stil staan bij mooie dingen. Ik wil ze niet alleen voor mezelf opschrijven, maar ook voor jou. Hopelijk om je even te laten glimlachen.

O ja, mijn naam is Ina. Ik ben getrouwd met Paul en moeder van Yara (2018). Met z’n drietjes en wat visjes wonen we in een dorp in het midden van het land. In mijn werk als HR Officer help ik mensen in de voorbereiding om in het buitenland te helpen en hoop te verspreiden.

Ik kan genieten van ons gezinnetje, lieve leuke mensen om mee heen, natuur, lekker eten en een goed boek. We doen ons best om een stukje van deze wereld een piepklein beetje te veranderen en duurzaam te leven.

Op deze blog wil ik over verschillende onderwerpen schrijven:

  • Recepten: Wij houden van lekker en gezond eten. We eten steeds minder brood of de Hollandse maaltijd met groente, vlees en aardappelen. Daardoor worden we creatiever in het maken van recepten met minder kunstmatige toevoegingen en snelle koolhydraten. We genieten van een uitgebreid ontbijt of juist een lekkere en makkelijke maaltijd. Alle recepten zijn door onze dochter goedgekeurd ;).
  • Duurzaam: Via deze pagina wil ik jullie meenemen in onze ontdekkingstocht hoe we kleine dingen steeds meer duurzaam kunnen doen. We zijn bezig met een moestuin, minder afval en hergebruiken. We zijn ons bewust van de bergen afval, plastic soep in de oceaan en milieuvervuiling. Daar willen we wat aan doen! We gooien niet in een keer ons leven radicaal om, maar nemen kleine stapjes die een klein verschil kunnen maken. Zo houden we het langer vol en worden kleine aanpassingen gewoon. De kleine verschillen worden langzaam een beetje groter.
  • Activiteiten: Als gezin gaan we er regelmatig op uit om leuke dingen te doen. Dit hoeft allemaal niet veel geld te kosten, maar we hebben wel veel plezier. Daarom wil ik wat activiteiten en belevenissen van ons met jullie delen.
  • Inspiratie: Hierin wil ik ideeën delen over wat wij geleerd hebben in het bewuster leven, contact met elkaar en leven met God.

Iedere week hoop ik positieve stukjes te schrijven. Voel je vrij een reactie achter te laten of te vertellen waar jij van kan genieten!