Geen categorie

Over Life with Ina

Welkom op deze blog!

foto: Marjolijn Bos

Ik ben Ina en zoals de ondertitel van deze blog zegt, kan ik genieten van kleine dingen in het leven.

Ik ben getrouwd met Paul en moeder van Yara (2018). Met z’n drietjes en wat visjes wonen we in een dorp in het midden van het land. Ik werk twee dagen op kantoor en de andere dagen ben ik er voor mijn gezin en houd ik van schrijven.

Op deze blog willen we je meenemen in onze ontdekkingstocht naar de volgende onderwerpen:

  • Duurzaam: hierin wil ik jullie meenemen in onze ontdekkingstocht hoe we kleine dingen steeds meer duurzaam kunnen doen. We zijn bezig met een moestuin, minder afval en hergebruiken. We zijn ons bewust van de bergen afval, plastic soep in de oceaan en milieuvervuiling. Daar willen we wat aan doen!

We gooien niet in een keer ons leven radicaal om, maar nemen kleine stapjes die een klein verschil kunnen maken. Zo houden we het langer vol en worden kleine aanpassingen gewoon. Een de kleine verschillen worden langzaam een beetje groter.

Onder dit kopje zal ik tips geven die we ontdekt hebben om een klein verschil te kunnen maken.

  • Activiteiten: met ons gezin gaan we er regelmatig op uit om leuke dingen te doen. Dit hoeft allemaal niet veel geld te kosten, maar we hebben wel veel plezier. Daarom wil ik wat activiteiten en belevenissen van ons met jullie delen.
  • Recepten: Wij houden van lekker en gezond eten. We eten steeds minder brood of de Hollandse maaltijd met groente, vlees en aardappelen. Daardoor worden we creatiever in het maken van recepten met minder kunstmatige toevoegingen en snelle koolhydraten. We genieten van een uitgebreid ontbijt of juist een lekkere en makkelijke maaltijd.
  • Inspiratie: Hierin wil ik ideeën delen over wat wij geleerd hebben in het bewuster leven, contact met elkaar en leven met God.

Veel leesplezier!

Ina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s